Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Despre noi

De ce suprafetele de lucru ajustabile electric pe inaltime sunt benefice pentru mediul de lucru din compania ta?

Laboratorul de studiu al factorilor umani si ergonomie din cadrul Universitatii Cornell, a studiat cu atentie efectul acestor suprafete de lucru reglabile electric, asupra confortului scheleto-muscular si a productivitatii muncii. Potrivit acesteia si a altor studii citate:

Rezultatele au aratat o scadere semnificanta a disconfortului scheleto-muscular pentru majoritatea partilor superioare ale corpului;

Alternarea situatiilor de stat pe scaun si stat in picioare, are un efect benefic asupra sanatatii si productivitatii;

Contractia spinala este considerabil redusa pentru lucratorii la birou, care aleg sa stea in picioare pe mai multe portiuni din zi.

Disconfortul diverselor parti ale corpului scade in medie cu 62%, iar aparitia afectiunilor si imbolnavirilor, scade cu mai mult de jumatate.

Lucratorii iau pauze mai putine si mai scurte atunci cand folosesc un birou ajustabil.

Mesele de lucru reglabile electric permit companiilor o mai buna adapatare a spatiului de lucru, catre lucratori de diferite inaltimi, diferite constitutii corporale sau celor cu dizabilitati sau dureri de spate.

·

Suprafetele de lucru reglabile sunt benefice pentru relocari, precum si pentru solutii de provizorat, oferind spatii de birouri pentru angajaţii ce se ocupa de mai multe necesităţi si atributiuni. Acest lucru reduce cantitatea de spaţiu fizic de care o întreprindere are nevoie, reducând costurile, în acelaşi timp asigurându-se că fiecare lucrător poate avea acces la resursele unui birou, atunci când este necesar.

Angajatorii ce investesc in suprafete de lucru reglabile electric beneficiaza de mari avantaje. Angajatii mai fericiti, mai sanatosi si mai productivi, se reflecta in scaderea costurilor de functionare si a mediului de lucru inbunatatit.

O echipa de cercetatori ai Universitatii din Missouri au descoperit ca enzimele ce sunt responsabile de arderea grasimilor din corpul uman, nu isi mai indeplinesc rolul atunci cand stam pe scaun. Statul in picioare, atunci cand lucram, ne ajuta sa slabim. Alternarea situatiilor de stat pe scaun si stat in picioare, ne ajuta sa fim sanatosi si productivi.