Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale UNIK DESIGN SRL, cu sediul în Brașov, Str. Zizinului Nr.119, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.birouri-electrice.ro. („Site-ul”)

Art. 2 - Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Dacă sunteți client al Site-ului, UNIK DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, cont IBAN (doar în cazul în care doriți să returnați un produs achiziționat), date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul si preferinţele dumneavoastră în cadrul UNIK DESIGN SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul înregistrării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

În cazul în care nu finalizați înregistrarea comenzii, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de UNIK DESIGN SRL, iar datele completate în formular vor fi șterse automat.

2.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, UNIK DESIGNS SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

Art. 3 - Scopurile și temeiurile de prelucrării

3.1. Dacă sunteți client al Site-ului, UNIK DESIGN SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și UNIK DESIGN SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor [http://www.birouri-reglabile.ro/index.php?route=information/information&information_id=5] Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și UNIK DESIGN SRL.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea UNIK DESIGN SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul înregistrării comenzii. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al UNIK DESIGN SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

3.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, UNIK DESIGN SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al UNIK DESIGN SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Art. 4 -  Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, UNIK DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina UNIK DESIGN SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, UNIK DESIGN SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de UNIK DESIGN SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Art. 5 - Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, UNIK DESIGN SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină UNIK DESIGN SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

Art. 6 - Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către UNIK DESIGN SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

Art. 7 - Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, UNIK DESIGN SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@birouri-electrice.ro.