Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

SCAUNE

Gama noastră variată de scaune se remarcă prin echilibrul armonios dintre aspectul estetic și funcționalitate, adresându-se cu succes nevoilor variate ale clienților noștri.Model: 7600 Shiny
Informații despre scaunul de birou 7600 Shiny:Confortul oferit de acest scaun contribuie la crearea unei atmosfere interioare deosebite și la sporirea eficienței în orice mediu de birou. Modelul "Shiny" este echipat cu un mecanism multibloc cu reglare antishock în cinci poziții, asigurând astfel..
Preț de la 550,97€
Fără TVA:463,00€
Model: 7650 Shiny
Informații despre scaunul de birou 7650 Shiny:Confortul oferit de acest scaun contribuie la crearea unei atmosfere interioare deosebite și la sporirea eficienței în orice mediu de birou. Modelul "Shiny" este echipat cu un mecanism multibloc cu reglare antishock în cinci poziții, asigurând astfel..
Preț de la 497,42€
Fără TVA:418,00€
Model: 7650 Shiny Conference
Informații despre scaunul de birou 7650 Shiny Conference:Confortul oferit de acest scaun contribuie la crearea unei atmosfere interioare deosebite și la sporirea eficienței în orice mediu de birou. Modelul "Shiny" este echipat cu un mecanism multibloc cu reglare antishock în cinci poziții, asigu..
Preț de la 497,42€
Fără TVA:418,00€
Model: Ergo 1040
Informații despre scaunul de birou ERGO 1040:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergo..
Preț de la 59,50€
Fără TVA:50,00€
Model: Scaun Ergohuman
Informații despre scaunul de birou Ergohuman:Scaunul Ergohuman pentru birou reprezintă o îmbinare perfectă a artei și științei, oferind zone flexibile care susțin constant brațele, spatele și zona lombară. Alegând varianta Ergohuman PDH cu tetieră reglabilă 2D, veți experimenta un confort relaxa..
Preț de la 750,89€
Fără TVA:631,00€
Model: Felix Syn
Informații despre scaunul de birou FELIX SYN:Fiecare aspect al scaunului ergonomic Felix sincron emană calitate. Varianta premium este echipată cu un mecanism sincron cu două manete și un spătar reglabil vertical (datorită mecanismului "Sus & Jos"). Șezutul scaunului este întărit cu inserții..
Preț de la 122,57€
Fără TVA:103,00€
Model: Golf
Informații despre scaunul de birou GOLF:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomie..
Preț de la 55,93€
Fără TVA:47,00€
Model: Golf Glx
Informații despre scaunul de birou GOLF GLX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergon..
Preț de la 71,40€
Fără TVA:60,00€
Model: Golf Lx
Informații despre scaunul de birou GOLF LX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg.Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomiei sc..
Preț de la 55,93€
Fără TVA:47,00€
Model: Humantech Black
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH BLACK: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 229,67€
Fără TVA:193,00€
Model: Humantech Color
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH COLOR: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 259,42€
Fără TVA:218,00€
Model: 1290 PU ASYN
Informații despre scaunul 1290 PU ASYN:Scaunul profesional 1290 Pu oferă o postură corectă pentru corp în timpul utilizării. Gama 1290 Pu demonstrează că calitatea nu trebuie să fie întotdeauna foarte costisitoare. Acest model are șezut și spătar din poliuretan și o bază din PP.Dimensiuni scaun..
Preț de la 116,62€
Fără TVA:98,00€
Afişare 1 - 12 din 119 (10 pagini)