Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Scaune conferinta

Descoperiți scaunele de conferință proiectate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în sălile de conferință. Cu designuri moderne și materiale de înaltă calitate, scaunele noastre de conferință aduc un echilibru perfect între confort și estetică.

Model: MAGIX VISITOR
Informații despre scaunul MAGIX VISITOR :Scaunul pentru vizitatori Magix Visitor dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix Visitor sunt concepute astfel încât să poată fi de..
Preț de la 136,85€
Fără TVA:115,00€
Model: MAGIX/S
Informații despre scaunul MAGIX/S:Scaunul pentru vizitatori Magix V dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să poată fi depozitate una pe..
Preț de la 132,09€
Fără TVA:111,00€
Model: MAGIX/S MESH
Informații despre scaunul MAGIX/S MESH: Un scaun pentru vizitatori cu șezut tapițat și spătar din plasă, bază de tip sanie cromată și brațe din plastic PP. De asemenea, scaunele Magix Mesh sunt proiectate pentru a fi depozitate una peste alta, ceea ce vă permite să economisiți spațiu ..
Preț de la 132,09€
Fără TVA:111,00€
Model: MAGIX HIGH/S
Informații despre scaunul MAGIX/S MESH: Scaunul pentru vizitatori Magix HIGH/S dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să ..
Preț de la 140,42€
Fără TVA:118,00€
Model: MAGIX HIGH ERGO
Informații despre scaunul MAGIX HIGH ERGO :Scaunele Magix Ergo sunt concepute pentru a fi depozitate una peste alta, permițând economisirea spațiului atunci când nu sunt utilizate, dar ușor de accesat atunci când primiți mai mulți vizitatori.Standard: Șezut și spătar tapițat integralPentru a ad..
Preț de la 140,42€
Fără TVA:118,00€
Model: MAGIX FLY
Informații despre scaunul MAGIX FLY :Scaunul pentru vizitatori Magix  dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să poată fi depozitate..
Preț de la 136,85€
Fără TVA:115,00€
Model: SALLY/S CROM
Informații despre scaunul SALLY/S CROM :Timpul de așteptare într-o firmă ar trebui să transmită o atmosferă primitoare. Această impresie poate fi amplificată prin prezența a cel puțin câteva fotolii confortabile. Sally/S este un scaun de oaspeți suprapozabil, creat special pentru astfel de spaț..
Preț de la 114,24€
Fără TVA:96,00€
Model: SABINA
Informații despre scaunul SABINA :Cum ar trebui să arate o sală de așteptare ideală? Desigur, ar trebui să fie luminată, spațioasă, primitoare și să ofere locuri de șezut confortabile. Sabina este un scaun vizitator cu un design extrem de modern. Cadru este confecționat din oțel cromat, iar bra..
Preț de la 102,34€
Fără TVA:86,00€
Model: SABINA cu măsuță
Informații despre scaunul SABINA cu măsuță :Cum ar trebui să arate o sală de așteptare ideală? Desigur, ar trebui să fie luminată, spațioasă, primitoare și să ofere locuri de șezut confortabile. Sabina este un scaun vizitator cu un design extrem de modern. Cadru este confecționat din oțel croma..
Preț de la 122,57€
Fără TVA:103,00€
Model: BELEN WOOD
Informații despre scaunul BELEN WOOD:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de încărcar..
Preț de la 264,18€
Fără TVA:222,00€
Model: BELEN STYLE
Informații despre scaunul BELEN STYLE:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de în..
Preț de la 264,18€
Fără TVA:222,00€
Model: BELEN CROSS
Informații despre scaunul BELEN CROSS:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de în..
Preț de la 264,18€
Fără TVA:222,00€
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)