Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Scaune conferinta

Descoperiți scaunele de conferință proiectate pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în sălile de conferință. Cu designuri moderne și materiale de înaltă calitate, scaunele noastre de conferință aduc un echilibru perfect între confort și estetică.

Model: MAGIX VISITOR
Informații despre scaunul MAGIX VISITOR :Scaunul pentru vizitatori Magix Visitor dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix Visitor sunt concepute astfel încât să poată fi de..
Preț de la 136,85 RON
Fără TVA:115,00 RON
Model: MAGIX/S
Informații despre scaunul MAGIX/S:Scaunul pentru vizitatori Magix V dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să poată fi depozitate una pe..
Preț de la 132,09 RON
Fără TVA:111,00 RON
Model: MAGIX/S MESH
Informații despre scaunul MAGIX/S MESH: Un scaun pentru vizitatori cu șezut tapițat și spătar din plasă, bază de tip sanie cromată și brațe din plastic PP. De asemenea, scaunele Magix Mesh sunt proiectate pentru a fi depozitate una peste alta, ceea ce vă permite să economisiți spațiu ..
Preț de la 132,09 RON
Fără TVA:111,00 RON
Model: MAGIX HIGH/S
Informații despre scaunul MAGIX/S MESH: Scaunul pentru vizitatori Magix HIGH/S dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să ..
Preț de la 140,42 RON
Fără TVA:118,00 RON
Model: MAGIX HIGH ERGO
Informații despre scaunul MAGIX HIGH ERGO :Scaunele Magix Ergo sunt concepute pentru a fi depozitate una peste alta, permițând economisirea spațiului atunci când nu sunt utilizate, dar ușor de accesat atunci când primiți mai mulți vizitatori.Standard: Șezut și spătar tapițat integralPentru a ad..
Preț de la 140,42 RON
Fără TVA:118,00 RON
Model: MAGIX FLY
Informații despre scaunul MAGIX FLY :Scaunul pentru vizitatori Magix  dispune de tapițerie textilă atât pentru șezut, cât și pentru spătar, un cadru solid din tuburi de oțel cromat și brațe din polipropilenă (PP). Aceste scaune Magix  sunt concepute astfel încât să poată fi depozitate..
Preț de la 136,85 RON
Fără TVA:115,00 RON
Model: SALLY/S CROM
Informații despre scaunul SALLY/S CROM :Timpul de așteptare într-o firmă ar trebui să transmită o atmosferă primitoare. Această impresie poate fi amplificată prin prezența a cel puțin câteva fotolii confortabile. Sally/S este un scaun de oaspeți suprapozabil, creat special pentru astfel de spaț..
Preț de la 114,24 RON
Fără TVA:96,00 RON
Model: SABINA
Informații despre scaunul SABINA :Cum ar trebui să arate o sală de așteptare ideală? Desigur, ar trebui să fie luminată, spațioasă, primitoare și să ofere locuri de șezut confortabile. Sabina este un scaun vizitator cu un design extrem de modern. Cadru este confecționat din oțel cromat, iar bra..
Preț de la 102,34 RON
Fără TVA:86,00 RON
Model: SABINA cu măsuță
Informații despre scaunul SABINA cu măsuță :Cum ar trebui să arate o sală de așteptare ideală? Desigur, ar trebui să fie luminată, spațioasă, primitoare și să ofere locuri de șezut confortabile. Sabina este un scaun vizitator cu un design extrem de modern. Cadru este confecționat din oțel croma..
Preț de la 122,57 RON
Fără TVA:103,00 RON
Model: BELEN WOOD
Informații despre scaunul BELEN WOOD:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de încărcar..
Preț de la 264,18 RON
Fără TVA:222,00 RON
Model: BELEN STYLE
Informații despre scaunul BELEN STYLE:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de în..
Preț de la 264,18 RON
Fără TVA:222,00 RON
Model: BELEN CROSS
Informații despre scaunul BELEN CROSS:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitate de în..
Preț de la 264,18 RON
Fără TVA:222,00 RON
Model: BELEN VISITOR
Informații despre scaunul BELEN VISITOR:Fotoliu tapițat, cu burete injectat, și cadru cromat cu patru picioare. Acest scaun fix are brațe și un șezut din poliuretan injectat, cu un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Poate fi tapițat cu o varietate de materiale.Cu o capacitat..
Preț de la 249,90 RON
Fără TVA:210,00 RON
Model: WIND WOOD
Informații despre scaunul WIND WOOD:Fotoliul este prevăzut cu o tapițerie confortabilă, burete injectat și un cadru cromat cu 4 picioare. Acesta este un scaun fix cu brațe, cu o școică din poliuretan injectat și un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Școica poate fi tapițată cu diferit..
Preț de la 292,74 RON
Fără TVA:246,00 RON
Model: WIND STYLE
Informații despre scaunul WIND STYLE:Fotoliul este prevăzut cu o tapițerie confortabilă, burete injectat și un cadru cromat cu 4 picioare. Acesta este un scaun fix cu brațe, cu o școică din poliuretan injectat și un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Școica poate fi tapițată cu diferi..
Preț de la 384,37 RON
Fără TVA:323,00 RON
Model: WIND CROSS
Informații despre scaunul WIND CROSS:Fotoliul este prevăzut cu o tapițerie confortabilă, burete injectat și un cadru cromat cu 4 picioare. Acesta este un scaun fix cu brațe, cu o școică din poliuretan injectat și un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Școica poate fi tapițată cu diferi..
Preț de la 292,74 RON
Fără TVA:246,00 RON
Model: WIND VISITOR
Informații despre scaunul WIND VISITOR:Fotoliul este prevăzut cu o tapițerie confortabilă, burete injectat și un cadru cromat cu 4 picioare. Acesta este un scaun fix cu brațe, cu o școică din poliuretan injectat și un cadru din teavă de oțel cromat cu patru picioare. Școica poate fi tapițată cu..
Preț de la 210,63 RON
Fără TVA:177,00 RON
Model: MALMO WOOD
Informații despre scaunul MALMO WOOD:Scaunul de conferință fix Malmo se integrează armonios în orice tip de spațiu, fie că este vorba despre birou, sală de mese, living sau restaurant. Șezutul și spătarul scaunului Malmo sunt realizate din lemn stratificat și poliuretan rezistent la compactare, în t..
Preț de la 72,59 RON
Fără TVA:61,00 RON
Model: VIOLA
Informații despre scaunul MALMO WOOD:Scaunul Viola, conceput ca o soluție fixă și suprapozabilă, este ideal pentru sălile de așteptare și sălile de conferință. Șezutul și spătarul acestui scaun sunt realizate din lemn stratificat și poliuretan rezistent la compactare, iar structura sa constă într-o ..
Preț de la 65,45 RON
Fără TVA:55,00 RON
Model: COVER ERGO
Informații despre scaunul COVER ERGO:Scaunul Cover ERGO se potrivește perfect în diverse tipuri de spații, inclusiv baruri, restaurante, terase, săli de expoziții și, desigur, pentru utilizarea la domiciliu. Acest scaun dispune de un șezut și spătar monobloc, realizate dintr-o combinație de polipro..
Preț de la 59,50 RON
Fără TVA:50,00 RON
Model: COVER VISITOR
Informații despre scaunul COVER VISITOR:Scaunul COVER VISITOR este versatil și potrivit pentru o gamă largă de spații publice, precum baruri, restaurante, terase, saloane, showroom-uri, sau chiar pentru utilizare la domiciliu. Acest scaun dispune de un șezut și spătar monobloc, confecționate dintr-..
Preț de la 45,22 RON
Fără TVA:38,00 RON
Model: COVER WOOD
Informații despre scaunul COVER VISITOR:Acest scaun se potrivește perfect într-o varietate de spații publice, precum baruri, restaurante, terase, saloane, showroom-uri, sau poate fi folosit cu succes și acasă. Scaunul are un șezut și un spătar monobloc, confecționate din polipropilenă rezistentă la..
Preț de la 55,93 RON
Fără TVA:47,00 RON
Model: FILO
Informații despre scaunul FILO:Scaunul de conferință cu cadru fix, cu șezut și spătar din polipropilenă tapițate, are un cadru din teavă de oțel cu patru picioare vopsit în câmp electrostatic. Fiind Filo, tapițatul poate fi realizat pe șezut și spătar folosind materiale textile sau ecopiele. Acest s..
Preț de la 51,17 RON
Fără TVA:43,00 RON
Model: TAURUS MAXI CR TAPIȚAT
Informații despre scaunul TAURUS MAXI CR TAPIȚAT:Într-o sală de conferință, nu este suficient doar să avem o masă mare, ci trebuie  să avem și scaune adecvate. Este deosebit de important ca locurile unde participanții se așează să fie confortabile; altfel, atenția acestora poate să sc..
Preț de la 47,60 RON
Fără TVA:40,00 RON
Model: TAURUS MAXI N TAPIȚAT
Informații despre scaunul TAURUS MAXI N TAPIȚAT:Într-o sală de conferință, nu este suficient doar să avem o masă mare, ci trebuie  să avem și scaune adecvate. Este deosebit de important ca locurile unde participanții se așează să fie confortabile; altfel, atenția acestora poate să sca..
Preț de la 39,27 RON
Fără TVA:33,00 RON
Afişare 1 - 25 din 36 (2 pagini)