Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Scaune MESH

Descoperiți colecția noastră inovatoare de scaune, create special pentru a oferi confort maxim și respirabilitate în mediile de lucru sau acasă. Scaunele mesh sunt proiectate cu materiale perforate, asigurând o ventilație excelentă și un suport ergonomic pe tot parcursul zilei.

Model: Scaun Ergohuman
Informații despre scaunul de birou Ergohuman:Scaunul Ergohuman pentru birou reprezintă o îmbinare perfectă a artei și științei, oferind zone flexibile care susțin constant brațele, spatele și zona lombară. Alegând varianta Ergohuman PDH cu tetieră reglabilă 2D, veți experimenta un confort relaxa..
Preț de la 750,89 RON
Fără TVA:631,00 RON
Model: Humantech Black
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH BLACK: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 229,67 RON
Fără TVA:193,00 RON
Model: Humantech Color
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH COLOR: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 259,42 RON
Fără TVA:218,00 RON
Model: ENJOY PDH Basic
Informații despre scaunul ENJOY PDH:Ca parte a familiei Ergohuman, scaunul Enjoy PDH împărtășește multe dintre caracteristicile "fratelui mai mare". Oferind un confort intens timp de 8 ore pe zi, acest scaun vă permite să uitați de disconfort în timpul șederii. Enjoy PDH vă ajută să apreciați l..
Preț de la 386,75 RON
Fără TVA:325,00 RON
Model: ENJOY Basic PDH
Informații despre scaunul ENJOY PDH:Ca parte a familiei Ergohuman, scaunul Enjoy PDH împărtășește multe dintre caracteristicile "fratelui mai mare". Oferind un confort intens timp de 8 ore pe zi, acest scaun vă permite să uitați de disconfort în timpul șederii. Enjoy PDH vă ajută să apreciați l..
Preț de la 362,95 RON
Fără TVA:305,00 RON
Model: PURE WHITE MESH PDH
Informații despre scaunul PURE WHITE MESH PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm c..
Preț de la 251,09 RON
Fără TVA:211,00 RON
Model: PURE WHITE MESH
Informații despre scaunul PURE WHITE MESH :Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm conf..
Preț de la 218,96 RON
Fără TVA:184,00 RON
Model: PURE BLACK MESH PDH
Informații despre scaunul PURE BLACK MESH PDH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confor..
Preț de la 183,26 RON
Fără TVA:154,00 RON
Model: PURE BLACK MESH
Informații despre scaunul PURE BLACK MESH:Formele ergonomice ale scaunului Pure emană o impresie de seriozitate și eleganță, iar brațele și tetiera acestuia contribuie la un nivel sporit de confort și relaxare, ceea ce, la rândul său, conduce la o muncă mai eficientă. Atunci când asigurăm confortul ..
Preț de la 135,66 RON
Fără TVA:114,00 RON
Model: GRAVITY
Informații despre scaunul de birou Gravity: Acest scaun ergonomic alegerea ideală pentru cei care lucrează în medii dinamice sau pentru gameri. Prin zonelor flexibile, oferă o susținere constantă pentru brațe, spate și zonă lombară, asigurând un nivel maxim de confort și contribuind astfel la c..
Preț de la 315,35 RON
Fără TVA:265,00 RON
Model: AERO PRO
Informații despre scaunul de birou AERO PRO: Frumusețea scaunului AERO PRO rezidă în simplitatea sa. Conceput pentru a oferi un nivel de confort deosebit, acesta se situează în pieței în categoria de top să valorifice ergonomia și flexibilitatea remarcabile. Potrivit pentru toți utilizatorii, A..
Preț de la 247,52 RON
Fără TVA:208,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)