Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Scaune ergonomice

Investește în confortul și sănătatea ta cu scaunele noastre ergonomice de înaltă calitate pentru a-ți îmbunătăți experiența la birou și a-ți face fiecare zi mai productivă. Descoperă acum diferența pe care o poate face un scaun ergonomic de calitate superioară!

Model: Ergo 1040
Informații despre scaunul de birou ERGO 1040:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergo..
Preț de la 59,50€
Fără TVA:50,00€
Model: Scaun Ergohuman
Informații despre scaunul de birou Ergohuman:Scaunul Ergohuman pentru birou reprezintă o îmbinare perfectă a artei și științei, oferind zone flexibile care susțin constant brațele, spatele și zona lombară. Alegând varianta Ergohuman PDH cu tetieră reglabilă 2D, veți experimenta un confort relaxa..
Preț de la 750,89€
Fără TVA:631,00€
Model: Felix Syn
Informații despre scaunul de birou FELIX SYN:Fiecare aspect al scaunului ergonomic Felix sincron emană calitate. Varianta premium este echipată cu un mecanism sincron cu două manete și un spătar reglabil vertical (datorită mecanismului "Sus & Jos"). Șezutul scaunului este întărit cu inserții..
Preț de la 122,57€
Fără TVA:103,00€
Model: Golf
Informații despre scaunul de birou GOLF:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomie..
Preț de la 55,93€
Fără TVA:47,00€
Model: Golf Glx
Informații despre scaunul de birou GOLF GLX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg. Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergon..
Preț de la 71,40€
Fără TVA:60,00€
Model: Golf Lx
Informații despre scaunul de birou GOLF LX:Cu o durabilitate practică și eficiență potrivită pentru orice moment al zilei, fie că sunteți la birou sau acasă, acest scaun suportă o greutate de până la 90 kg.Am dezvoltat numeroase prototipuri și am efectuat cercetări continue în domeniul ergonomiei sc..
Preț de la 55,93€
Fără TVA:47,00€
Model: Humantech Black
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH BLACK: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 229,67€
Fără TVA:193,00€
Model: Humantech Color
Informații despre scaunul de birou HUMANTECH COLOR: Explorează nivelul absolut de confort și eficiență maximă pe care îl oferă scaunul ergonomic de birou HumanTech! Folosind un material mesh de înaltă calitate pentru spătar și șezut, acest scaun permite aerului să circule liber, asigurându-ț..
Preț de la 259,42€
Fără TVA:218,00€
Model: BATTLE RED
Informații despre scaunul de birou BATTLE RED:Scaunul Battle a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o experiență care combină caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou cu estetica tradițională a scaunelor de gaming, astfel încât utilizatorul să se bucure de confort max..
Preț de la 309,40€
Fără TVA:260,00€
Model: BATTLE CYAN
Informații despre scaunul de birou BATTLE CYAN:Scaunul Battle a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o experiență care combină caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou cu estetica tradițională a scaunelor de gaming, astfel încât utilizatorul să se bucure de confort ma..
Preț de la 273,70€
Fără TVA:230,00€
Model: VERTEX BLACK
Informații despre scaunul de birou VERTEX BLACK:Scaunul Vertex Black a fost conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri video o combinație perfectă între caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou și designul tradițional al scaunelor de gaming, garantând astfel un confort superior și o p..
Preț de la 289,17€
Fără TVA:243,00€
Model: RAPTOR
Informații despre scaunul de birou VERTEX BLACK:Scaunul Raptor a fost dezvoltat cu gândul la pasionații de jocuri video, pentru a oferi o combinație perfectă între caracteristicile ergonomice ale unui scaun de birou și aspectul tradițional al scaunelor de gaming, asigurând astfel confort maxim și o ..
Preț de la 188,02€
Fără TVA:158,00€
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)